Over ons

Het Regenboognetwerk Flevoland is een netwerk van de verschillende organisaties, instellingen, verenigingen enz. die zich in Flevoland bezighouden met seksuele- en genderdiversiteit.

Samen willen wij de inwoners van Flevoland graag informeren over alle LHBTI+-onderwerpen in de regio. Daarnaast is het een kennisuitwisselingsplatform, waarmee we elkaar en andere partijen kunnen stimuleren en faciliteren om meer te ondernemen op weg naar een Flevoland waarin iedereen zichtbaar zichzelf kan zijn.

De organisaties in dit netwerk behouden allen hun eigen identiteit en blijven zelf verantwoordelijk voor hun activiteiten. Zij zijn verbonden in dit netwerk om bij te dragen aan een kruisbestuiving op het gebied van ontmoeting en deskundigheidsbevordering in Flevoland.

Dit netwerk is een initiatief van de anti-discriminatievoorziening Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, Regenboogprovincie Flevoland en de Regenboogsteden Almere en Lelystad en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Flevoland en gemeente Almere.

Maak gebruik van het contactformulier als je een vraag of opmerking hebt of graag meer informatie wil.