Dat hebben ze op woensdag 5 april gevierd met bubbels, snoep, sprekers, optredens en een informatieve quiz. Ook Bureau Gelijke Behandeling Flevoland was hierbij aanwezig. Onze preventiemedewerker en voorlichter vond het Superleuk!

“Een feestje met jongeren tussen de 12 en 27 jaar die duidelijk gelukkig zijn omdat hij/ zij /hen mogen zijn wie ze willen zijn en deze belangrijke boodschap uitdragen.”

Diversity Almere heeft een wekelijkse inloop vanuit het jongerenwerk van De Schoor, voor jongeren van 12 tot 27 jaar die willen ontmoeten, ervaringen willen delen, informatie willen krijgen en samen verschillende leuke activiteiten willen doen met de groep. In de afgelopen 5 jaar hebben circa 500 jongeren Diversity Almere weten te vinden. Diversity Almere is de enige LHBTI+ en open-minded jongerengroep van Almere. 

De inloopavond voor open-minded en LHBTI+jongeren is elke woensdag van 17.00 tot 19.30 uur. De locatie is alleen bekend bij de jongeren die zich vooraf aanmelden bij jongerenwerkers Suleika El Mhassani of Linda de Vries.
Voor meer informatie kun je terecht bij Suleika El Mhassani (elmhassani@deschoor.nl of 06-43106797) 
of Linda de Vries (devries@deschoor.nl of 06-34213097). Zie ook de website https://diversity-almere.webnode.nl/over-mij/

Nogmaals van harte gefeliciteerd ‘Diversity Almere’ met jullie mooie werk en zet het voort!