29 juli 2022 – 5 augustus 2022

 

Komende zomer is het zover. Dan openen we een kleurrijke en kleinschalige familiecamping in Lelystad. Een bijzondere plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dit is een initiatief van Brenda Schaaper van Moeder enzo.

Voor wie is het?

  • voor LHBTIQ+ tieners/jongeren en hun ouders (broertjes en/of zusjes)
  • voor LHBTIQ+ ouders MET kinderen
  • voor jongeren van 15 t/m 18 jaar die zelfstandig willen komen

Wat houdt camping “de Paradijsvogel” in?
De Regenboogcamping zal een veilige plek zijn waar je gelijkgestemden kan ontmoeten, kan chillen en kan experimenteren in je zoektocht naar je identiteit. Dit laatste vinden wij erg belangrijk, omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt of met een andere naam door het leven wilt gaan. Wij hebben de plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Ook voor ouders zal het een plek zijn waar je zonder zorgen (dat je kind gepest of buitengesloten wordt) kunt vertoeven en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Hier zijn meer ouders die jou en de dingen waar je tegenaan loopt helemaal begrijpen. Ook voor de zusjes en/of broertjes is er voldoende vertier op en buiten de camping.

Wanneer? 
Weekend : laatste weekend juli (vrijdag 29-7 t/m maandag 1-8)
Midweek: eerste week augustus (maandag 1-8 t/m vrijdag 5-8)

Let op: mocht je deze periode niet kunnen, geef dan aan dat je op de hoogte gehouden wilt worden van de camping, omdat we gaan verlengen zodra deze midweek/weekend vol is en we je dan direct kunnen informeren over het vervolg.

Accommodatie
Op onze speciale Regenboogveld kun je komen kamperen met je tent / caravan of camper (max. 6 meter incl. dissel). Mocht je geen accommodatie hebben, stuur ons dan een mail (info@moederenzo.nl) en dan denken we even met je mee. We hebben zelf 2 tenten die we beschikbaar hebben en die je van ons kan huren en er zijn ook nog accommodaties op de camping zelf beschikbaar.

Volledige informatie: www.moederenzo.nl/camping